carp-lead-on-the-sand.jpg
 

Odaberite Jezik

Carp System

sportski ribolovci - Bojan i Sirko...Počeci našeg bavljenja ribolovom potiču iz najranije mladosti. Prvo je to bio hobi, a kasnije strast, čak opsesija. Danas je sportski ribolov naš život! Da bi smo spojili posao sa onim što volimo, otvorili smo prodavnicu i servis ribolovačke opreme. Želeli smo i više od toga i postali proizvođači sistema i olova za moderan šaranski ribolov - program pod imenom CARP SYSTEM. Naš cilj je potpuni kvalitet kao i zaštita prirode i očuvanje ribljeg fonda. U potpunosti razumemo vaše potrebe, jer smo i sami ribolovci. Smernice za budućnost su nam više, bolje, kvalitetnije. Na taj put možemo zajedno...

Naši Proizvodi
Carp Rigs
Carp Leads
Carp Accessories
Packages (plastic boxes)
 

The Underwater Cutter

We represent you a new Carp System tool - The Underwater Cutter :

The Underwater Cutter can save your day or fishing competition, and the most important fish lives.

 

No more lies !

Dear fishermen,

As we have told you earlier, our product, Dot Spod, is NOT infringing any of the IPR (Intellectual Property Rights) Spomb has. Now I can send you a proof regarding their patent WO 2013/153367 versus Dot Spod patented product.

no-more-lies no-more-lies

We inform you that EPO (European Patent Office), the most competent patent authority in Europe acting as ISA, has identified D1; WO 2013/153367 (Houghton Bryan, Gery) to be of category A. Down on the same page, (Picture 1) of the search report, there is an explanation what category A means. I refer: "A" documents is defining the general state of the art which is not considered to be of particular relevance. In plain language it means that the product of Spomb is not even close to our product. They are completely different solutions to the same task of dispensing fish bite.

Picture 2 says that all 11 claims of DOT have novelty, inventive steps and industrial applicability.

The analysis of the inventive step of the DOT Spod bait dispenser clearly indicates that Carp System is not infringing the patented Spomb bait dispenser.

This whole report is clearly indicates that DOT Spod is unique.

The Device of tomorrow that improves all existing solutions and speeds up the handling.

We also remind you that we have previously published a document that our GRANTED industrial design has also been approved through a WIPO organization that examines the novelty of design.

 

DOT SPOD advantages

 

DOT Spod

put-the-dot

Dragi kupci,

DOT Spod predstavlja jedinstveno rešenje, prvi je takve vrste u svetu i nema dodirnih tačaka sa Spomb - kako ta kompanija tvrdi.

DOT tehnologija je podnesena kao patent koji čeka odobrenje i jasno je različita od Spomb-a

Analize naše sopstvene tehnologije, rađene od strane domaćih i stranih patentnih advokata, u poređenju sa tehnologijom opisanom u Spomb patentu, uveravaju da je naše rešenje potpuno drugačije od Spomb-a što je više nego očigledno.

DOT Spod je revolucija u modernom pristupu spodinga i unapređuje sva postojeća rešenja, što će posvedočiti svako ko je proba.
Spomb kompanija pokušava da oduzme to pravo od vas.
Niko ne može da zaustavi napredak tehnike...

Srdačno vaš,
Bojan Bojanić

Put the DOT

DOT spod je unikatno rešenje koje koristi inerciju hrane za funkcionisanje svog sistema zatvaranja - otvaranja, manipulacija je jednom rukom i ima više osetljivih tački za aktivaciju sistema, (nema dugme, niti slične delove konkurentskih proizvoda).

DOT spod ne sadrži nijedan uređaj u sebi tako da nije uređaj u uređaju već totalno nov sistem koji predstavlja nove standarde u oblasti ovih proizvoda i prvo je ovakvo rešenje na svetu zaštićeno intelektualnom svojinom.

Sve najbolje i uživajte u našem novom unikatnom DOT spod proizvodu.

Opširnije: Put the DOT

 

Prvenstvo Srbije u lovu šarana 2016 god.

Carp System ponovo šampion.

Prvenstvo Srbije u saranskom ribolovu je održano na Conoplji I jezeru Kudos, po 2kola. Carp System tim je nastupao u sastavu: Bojan Bojanić (kap.), Mrgud Tasovac, Zoran Gardinovački i Ivica Mihajlović. Ovo je 6 titula prvaka (2008, 2009, 2011, 2012, 2013 I 2016).

Generalni plasman za 2016g, a ujedno i sastav reprezentacije Srbije koja će nas predstavljati na Svetskom prvenstvu u Francuskoj:

  1. Carp System - Zrenjanin (B. Bojanić, M. Tasovac)
  2. Meleg bait – Sremska Mitrovica (J. Benak, S. Radosavljevic)
  3. Milorad Pavlovic - Mica - Mladenovac (D. Petrovic, M. Koncar)

Prvenstvo Srbije u lovu šarana 2016 god. - Carp System Tim

Opširnije: Prvenstvo Srbije u lovu šarana 2016 god.

   

Akumulaciono Jezero Garaši

Jezero za Ribolov - Akumulaciono Jezero Garaši - PejzažAkumulaciono jezero Garaši nastalo je 1976., podizanjem 400m duge zemljane brane, kojom je izgrađen vodo-zahvat sliva reke Bukuljice i njene četiri pritoke. Pri maksimalnom nivou ima površinu od 75ha i tada akumulira oko 6,5 miliona m3 vode, koja se upotrebljava za vodosnabdevanje Aranđelovca i okolnih, manjih mesta. Sa prosečnom dubinom od 8,5m i maksimalnom od 26m, spada u red srednje dubokih akumulacija. Jezero ima interesantan geografski položaj, jer se nalazi na samoj granici između Panonske nizije i planina centralne Srbije. Poseduje i specifičnu mikroklimu koja se odlikuje prosečnim temperaturama za 3-5oC nižim od okruženja, kao i ekstremno visokim barometarskim pritiscima, koji u danima anticiklona dostižu i do 1060mbar. pri nadmorskoj visini od svega 300m. Ovde se takođe nalazi granica košavskog područja, a osim košave koja je najčešća u jesen i zimu, dominira jugozapadni vetar, koji je interesantan za šarandžije, jer obično donosi dobre ulove i pad barometra. Obale jezera su veoma razuđene, sa tri velika rukavca i mnoštvom malih uvala i zaliva, po čemu jako podseća na čuvenu francusku akumulaciju St. Casien.

Opširnije: Jezero za Ribolov - Akumulaciono Jezero Garaši

 
 
web dizajn: NetDesign Studio
Google+